2022-03-23 07:19:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagyon jó napja lesz ma a Nyilas jegy szülötteinek

Napi horoszkóp március 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr együttállásba kerül a Neptunusszal. Nagyon fontos, hogy döntési helyzetben az első gondolatodra hallgass, mert az intuíciód most remekül működik. Szerencsére rád amúgy sem jellemző a hosszas tépelődés...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A makacsság érzelmi kérdésekben nem előnyös. Ne őrizz haragot a szívedben! Ha valamelyik régi ismerősöd békejobbot nyújt, hagyd magad kiengesztelni. Meglátod, ezután te is könnyebbnek fogod érezni a lelkedet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha már egy ideje munkát keresel, most áttörést érhetsz el. Kaphatsz egy jó állásajánlatot, de azt is nézd meg, hogy kitől kapod, ne csak azt, hogy milyen pozíciót ígérnek. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen cégnél, milyen környezetben kell dolgozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr-Neptunusz együttállás rád nagyon erőteljesen hat. Egyébként is kiválóan működik az intuíciód, de most még hatványozottabban tapasztalhatod erejét. Nagyon jó „ráérzéseid” lesznek a mai napon, érzékeny antennáiddal kitapintod a lényeget, bármiről is legyen szó.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Felesleges vitákba bonyolódnod olyanokkal, akikről előre tudod jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan te is ráérzel, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetni. Van, akivel mindez csak meddő vitává fajulna. Gyakorold az elengedés művészetét!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem azzal kellene törődnöd többé, hogy mások mit szólnak a tetteidhez, hanem azzal, hogy neked mire is van szükséged. Ha élvezel valamit, akkor semmiképp ne add fel annak gyakorlását, legyen szó sportról, szerelemről, vagy bármi másról. Ma ezt teszik nyilvánvalóvá a csillagaid.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Patthelyzetbe kerülhetsz ma bizonyos szerelmi kérdésekben. Talán ráébredsz egy hazugságra, vagy más módon érhet csalódás. Lépni azonban nem tudsz, mert akkor neked is fel kellene fedned bizonyos titkaidat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr-Neptunusz együttállásnak köszönhetően azonnal érzékeled mások elhallgatott gondolatait, hangulatát, aminek köszönhetően nyerő helyzetben vagy. Könnyen manipulálhatsz másokat, de inkább tartózkodj tőle. Ne élj vissza a képességeiddel!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon jó napja lesz ma a Nyilas jegy szülötteinek! Azok is hálásak lehetnek neked, akiktől ilyesmit nem is reméltél. És te is kaphatsz egy ingyen jó tanácsot, segítő támogatást, csak észre kell venned a jószándékot. Sokan szeretnek téged!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meg kell oldanod egy, a munkahelyeden kialakuló konfliktust. Lehet, hogy téged személy szerint nem is érint a dolog, mégis, talán épp a távolságtartásod tesz tisztánlátóvá ebben a helyzetben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkahelyi kapcsolataidon van a fő hangsúly ma. Ezen a téren ugyanis nagyon sokat javíthatsz, ami később bizony nagyon hasznosnak bizonyulhat. Olyanokkal barátkozhatsz most össze, akiknek számít a szava.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Neptunusz a Halak uralkodó bolygója, és most együttáll a Merkúrral. Te most a bölcsesség adományával bírsz, átlátod a rejtett összefüggéseket, és egyszerre több nézőpontból is képes vagy szemlélni a dolgokat.   

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: